avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Documentatie de atribuire
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Documentatie de atribuire

Am postat o documentatie de atribuire pe SEAP.In urma multitudinii de clarificari proiectul tehnic a suferit modificari.Conform art. 1 din Ordin nr.171/2012 clarificarile postate pe SEAP nu pot aduce modificari documentatiei.Dar art.2 din acelasi Ordin specifica ca termenele de la art. 256(2) alin. 1 din OUG nr.34/2006 se raporteaza la data luarii la cunostinta de raspunsul a.c.-ului cu privire la solicitarea adresata acesteia in cazul in care a.c.-ul mofifica, prin raspunsul la solicitarea de clarificari, continutul documentatiei de atribuire.
Intrebare:
Se poate sau nu se poate modifica documentatia de atribuire prin raspunsul la clarificari?
Cum se implica CNSC in aceasta chestiune conform art.2 alin.(2) din Ordinul nr.171/2012?
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 18:53, 22 August 2012
articolul din oug 34 se refera la modificari aduse criteriilor de calificare. dvs. ati modificat elemente ale caietului de sarcini. daca modificarile sunt substantiale parerea mea este ca procedura trebuie anulata. daca insa sunt mici completari, clarificari, corelari, nu este nici o problema. megeti cu procedura inainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare caiet de sarcini ibitza78 ibitza78 Buna ziua! am urmatoarea speta: se publica pe SEAP documentatia de atribuire pentru o procedura de licitatie deschisa. Ulterior se primesc solicitari de ... (vezi toată discuția)
Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in seap aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana ... (vezi toată discuția)
Documentatii standardizate Ciuciuc Adriana - Birou de mediator Ciuciuc Adriana - Birou de mediator Ce putem face noi, ca si operator economic, in cazul in care o documentatie de atribuire a unui contract de lucrari avand ca obiect \"Retele de canalizare \", ... (vezi toată discuția)