buna seara , as dori sa stiu daca la servici pot sa-mi refuze schimbarea contului de salar pentru ca am dorit acest lucru si am fost refuzata pe motiv ca trebuia sa aduc o hirtie de la B.T. ca nu am debite neachitate la ei.De la B.T. nu pot sa obtin asa ceva pentru ca mi-au blocat contul,imi retin toti banii care ajung la ei intr-u-cit au pus pe minus un card de credit care era atasat la contul de salar.Exista un act,o lege ,ceva care poate fi folosit din punct de vedere legal de catre cei de la contabilitate in acest sens ?? Va multumesc pentru timpul acordat.
Probabil ca este incheiata o conventie intre BT si unitatea la care lucrati si atunci trebuie sa fie respectate prevederile conventiei ( adica sa se solicite avizul bancii cand un salariat doreste virarea salariului la alta banca ) .
Ati primit un card de credit tocmai pentru ca aveati un cont de salarii la BT, in alte conditii nu ati fi obtinut acest card. Cu siguranta ca exista prevederi in contractul in baza caruia vi s-a acordat acest card sau un contract intre societate si banca astfel ca nu va poate aproba schimbarea contului de salarii fara sa aveti dovada ca nu aveti credite neachitate obtinute pe baza contului de salariu respectiv.
In cazul in care societatea si banca au incheiat o conventie prin care vi s-a acordat descoperit la salariu, acesta v-a fost acordat tocmai prin intermediul societatii angajatoare, astfel ca nu puteti sa va mutati contul la alta banca atata timp cat aveti o datoria fata de banca.
Cont bancar salariu
alinradu0
Buna ziua ,
Lucrez la o companie care vireaza salariul pe card . Eu nu sunt multumit de serviciile Banci unde Compania a facut contul si doresc sa-mi fac un ... (vezi toată discuția)