avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte notariae
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte notariae

Daca solicit unui notar sa vina la domiciliul meu sa-mi faca un act cum se procedeaza,vine notarul la mine semnez actul si mi-l autentifica la mine acasa sau trebuie sa mearga la biroul notarial?
Cel mai recent răspuns: tarkan , utilizator 11:18, 22 August 2012
In primul rand trebuie sa luati legatura cu un notar, sa-i explicati speta si sa-i prezentati documentatia pt. actul care vreti sa-l autentificati!
Buna ziua. Luati legatura cu un birou notarial pentru programare in scopul de a veni la domiciliu pentru incheierea si autentificarea actelor. La telefon va puteti interesa despre toate detaliile. Sunati la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, o speță cu o întrebare notariala, azi am fost ... vantelus vantelus Bună ziua, o speță cu o întrebare notariala, azi am fost la un notar pentru o procura pentru vânzarea unui imobil al fiului meu, la contractul de ... (vezi toată discuția)
Transfer bancar vanzare imobil mariana_aba mariana_aba Buna ziua, urmeaza sa vindem un imobil cu plata prin transfer bancar. Notara ne-a propus urmatoarele: - semnam la notariat ctr. de vanzare-cumparare (ctr. ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde masina care e proprietatea tatalui? Cezar66 Cezar66 Buna ziua ! Tatal meu are o masina veche,pe care vrea sa o vanda,dar este grav bolnav( netransportabil).Cum sa procedez ? Se poate vinde cu o procura ? (vezi toată discuția)