avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revocare contarct vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revocare contarct vanzare cumparare

In data de 27.07.2012 am cumparat o locuinta la tara. La momentul achizitionarii nu am stiut ca este o zona rau famata a localitatii. La nici o luna, deja nu mai am gardul care imprejmuieste locuinta, mi-a fost furat. Mentionez ca inca nu m-am mutat acolo, dar, merg c-am o data la doua-trei zile, pentru a-i aduce imbunatatiri locuintei.
In ce conditii pot sa revoc contractul de vanzare-cumparare si sa-mi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: marva , utilizator 12:20, 22 August 2012
Nu se revoca o vanzare legal incheiata!Se rascumpara cu vanzare catre cine o va cumpara?!
In conditiile in care,dupa negocieri cu vanzatorul,v-ati asumat responsabilitatea prin semnatura olografa pe documentele de tranzactionare imobil- daca nu ati prevazut in contract clauze concrete ,nu mai puteti ridica pretentia revocarii contractului.
Daca apreciati ca nu detineti capacitate pentru a solutiona problema cu care va confruntati,
la randul dvs puteti desfasura demersuri pentru instrainarea imobilului
In contract este stipulat : "cumparatorul are obligatia de a verifica starea in care se afla bunul imobil la momentul predarii pentru a descoperii viciile aparente, pe care eu vanzatorul am obligatia sa le remediez de indata, precum si eventualele vicii ascunse"..........
Acesta cu "zona rau famata" nu poate fi un VICIU ASCUNS?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vicii ascunse imobil. cum pot obliga fostul proprietar să le remedieze? Ani cosma Ani cosma Buna seara! Am cumparat in martie o casa. Proprietarul s-a angajat ca pana la 23 aprilie imi preda casa imprejmuita, racordata la utilitati si fara vicii ... (vezi toată discuția)
Viciu ascuns vanzare teren PC15 PC15 Dupa o saptamana de la achizitionarea unei suprafete de teren, am angajat un cadastru autorizat pentru a delimita terenul conform schitei cadastrale existente, ... (vezi toată discuția)
Vânzare mașină, proces vicii ascunse seyyku seyyku Am vândut o mașină la vânzarea ei cumpărătorul a văzut-o cum arăta iar după ceva timp m-am trezit dat în judecată pentru vici ascunse iar ... (vezi toată discuția)