avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de prestari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de prestari

Sunt pensionata pe caz medical gr 2 si as dori sa intreb daca ma pot incadra pentru patru luni cu contract pe perioada determinata pe prestari de servicii.Daca se poate sa-mi spune-ti daca acesta perioada se pune la vechimea i munca. Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 22 August 2012
1. Activitatea desfasurata in baza unui contract de prestari servicii nu constituie vechime in munca.

2. Potrivit art.118 din Legea nr.263/2010, persoanele pensionate de gardul II de invaliditate nu pot cumula pensia cu venituri provenite din situatii pentru care asigurarea este bligatorie, in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agajarea daca esti pensionat 2740826332154 2740826332154 daca sunt pensionata de boala fara a mai fi nevoie sa merg anual la comisia medicala,conform noului cod al muncii as putea sa ma angajez cu contract de munca ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala neagadanut neagadanut Buna ziua Acum 2 saptamini m-am operat la coloana(inceput de paralizie la piciorul sting),fiind in medical o luna,dupa care trebuie sa ma duc la control sa ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie chisnoiu chisnoiu Buna ziua! Sunt pensionata la limita de varsta, dar dupa pensionare am continuat activitatea pe acelasi post cu contract de munca pe perioada determinata. ... (vezi toată discuția)