salutare. in cazierul meu exista doua condamnari una in anul 2007 si una in anul 2010. Prima este de 3ani jumate si a doua de 4ani si 3 luni ambele cu executare . eu am executat ultima pedeapsa de 4ani si 3 luni pentru ca primul dosar a fost contopit cu al doilea si ma intereseaza cat timp trebuie sa astept sa fac reabilitarea ? precizez ca am iesit pe buna purtare in anul 2011 noiembrie, deci am stat aproape 3 ani. Vreau sa va spun ca am citit codul penal si stiu ca trebuie sa astept 4 ani plus jumatate din pedeapsa...dar la mine sunt 2 pedepse in cazier dupa cum am spus... sau nu se mai pune prima pedeapsa daca a fost contopita in ultimul dosar ??!!! faptele au fost pentru comert electronic.... Chiar nu se poate face nimic sa te reabilitezi mai repede intr-un timp mai scurt ? am inteles ca sunt si cazuri speciale prin care procurorul general poate sa faca ascest timp de asteptare sa fie mai scurt. multumesc pentru raspuns.
Conform legii, se aplică legea penală mai favorabilă. Dacă ar intra în vigoare noul cod penal, aţi beneficia de prevederile mai favorabile ale lgeii privind termenele respective. Cu siguranţă că până la data la care va începe să curgă termenul dvs. pentru reabilitare, codul penal va intra în vigoare.
Cazier judiciar!
anonim2008
Buna ziua as dori si eu sa intre in cat timp iti expira cazierul sunt eliberat din 2004 pt furt si as dori sa stiu cand imi expira cazierul si ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)