Am infiintat un I.I .acum 14 zile,mai am o zi la dispozitie sa declar la finante .
Eu nu am inceput inca activitatea,nu am angajati,nu am cumparat utilaje.....,nu stiu exact cand ma apuc de lucru si cand voi obtine un venit ,dar mai ales nu stiu cat va fi acela.Cei de la finante imi spun ca trebuie sa declar acum venitul estimat.Va rog sfatuiti-ma cum sa procedez.:(
Cel mai simplu este sa va estimati un venit cat mai aproape de realitate. In concluzie un venit pe care il estimati ca il veti obtine pana la sfarsitul anului.
Din pacate fiscul doreste ca D220 sa aiba macar un impozit minim. Astea sunt dezavantajele II. Puneti si dvs. o cifra minima si astfel va puteti rezolva problema.
Am inteles ca trebuie sa-mi platesc contributiile de pensie si sanatate pentru un venit minim de 741 lei,este ok daca declar ca si venit estimat aceasta suma.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.