avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bani in plus
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bani in plus

am terminat facultatea in februarie,iar momentan de la facultate mi s-a eliberat o adeverinta de absolvire,daca o depun angajatorului trebuie sa primesc ceva bani in plus la salariu?incadrarea nu mi-o poate schimba deoarece nu lucrez in domeniu,dar am inteles ca s-ar da niste banuti in plus la salariu.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:00, 22 August 2012
De la 01.01.2011, in lipsa unpr dispozitii contrare, angajatorul este obligat sa acorde numai salariul minim brut pe economie indiferent de ce studii sunt necesare postului ocupat ..

Aplicarea unei grile de salarizare , in functie de studiile necesare ocuparii unei functii, este posibila numai daca acest lucru este reglementat in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim difera in functie de studiile angajatului ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Salariul minim difera in functie de studiile angajatului ? Adica este obligatoriu conform legii ca un angajat cu studii superioare sa primeasca un ... (vezi toată discuția)
Salar studii superioare rodaf rodaf Buna ziua, am nevoie de o lamurire cu privire la salarizarea mea. Am terminat facultatea de contabilitate cu diploma de licenta, fara master, si ocup un post ... (vezi toată discuția)
Nivele de salarizare angajati in functie de studii PetrescuMioara PetrescuMioara Buna ziua, Sunt interesata sa stiu daca angajarea salariatiilor pe nivele de salarizare in functie de pregatirea profesionala (grila de salarizare) este ... (vezi toată discuția)