avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Obtinere certificat producator
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Obtinere certificat producator

ptr afacere cresterea prepelitelor , de unde pot obtine certificat producator
mentionez ca spatiul necesar acestei activitati intentionez sa il amenajez in oras,
de ce alte autorizatii as avea nevoie in acest caz
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 16:47, 22 August 2012
Actul normativ care prevede eliberarea certificatului de producator este prevazut de Hotărârea Guvernului nr. 661/2001, cu modificarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere certificat de producator in alta localitate decat cea de domiciliu. btraian btraian Buna ziua, problema mea consta in obtinerea unui certificat de producator \"atribuit\" unui teren in proprietea mea dar care nu este in localitatea de ... (vezi toată discuția)
Obtinerea certificatului de producator jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna ziua Eu locuiesc in Constanta ,mama mea are 3000mp la Calarasi (noi avem buletine de CT .Pot sa obtin un certificat de producator de la Cl si sa vand ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare pfa: crescatorie prepelite IULIAN_32 IULIAN_32 Buna ziua, sunt crescator de prepelite, si doresc sa comercializez ouale in magazine .As dori sa imi sugera-ti ce sa imi infiintez( PFA. , AF. sau SRL) si daca ... (vezi toată discuția)