avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Formularea unei actiuni de catre un coindivizar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Formularea unei actiuni de catre un coindivizar

Ce va decide instanta daca un coindivazar inainteaza o actiune de uzucapiune a unui imobil fara acordul celorlalti coproprietari (se incalca principiul unanimitatii?) iar succesiunea nu a fost dezbatuta la data inregistrarii actiunii? Va respinge actiunea ca inadmisibila?
Cel mai recent răspuns: criss15 , utilizator 15:10, 23 August 2012
am asa o treaba...si i-am introdus, pe conindivizarii care nu doresc succesiunea si cu atat mai putin uzucapiunea, in proces in baza art 57 cpc
mersi ptr raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare teren ,mostenire basileu basileu Buna ziua, La scurt timp dupa ce, prin instanta, mamei mele i sa retrocedat un teren, dansa a decedat. Terenul retocedat, in timpul instrainarii a fost ... (vezi toată discuția)
Actiunea in revendicare si calitatea procesuala Irina S. Irina S. Pot demara o actiune in revendicare impotriva unui posesor neproprietar (foloseste o bucata de teren agricol), daca sunt [b]urmas[/b] al bunicului, fara sa fi ... (vezi toată discuția)
Principiul unanimitatii ContSters221975 ContSters221975 constat ca a disparut mult discutata problema a revendicarilor facute doar de un mostenitor..finnd mai clar principiul indivizibilitatii acceptarii ... (vezi toată discuția)