avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata salariu sofer camion comunitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata salariu sofer camion comunitate

Am lucrat in functia de conducator auto la o firma de transport din romania unde am lucrat pe comunitate ( extern). Acolo am avut un salariu de baza plus diurna 10 centi pe kilometru. In 21-mai-2012 am demisionat din functie din probleme medicale. Pana astazi nu am lichidare facuta si nu am primit drepturile salariale pe ultima luna.Contractul de munca de la mine are trecut numele firmei angajatoare stampila,semnatura mea si a administratorului..in rest nu este completat la celelalte rubrici. In cel de la ITM nu stiu ce scrie. Am fost fortat sa merg peste programul de lucru, am primit mesaje pe aparatul gps( satelit) montat pe camion sa folosesc diferite metode de manipulare a aparatului tahograf, in luna martie am intrat in concediu medical ptr ca am avut piciorul rupt ( in timp ce coboram din cabina) . Acum patronul nu mai raspunde la telefon decat daca sun de pe alte numere adica am ajuns bataie de joc. Ce pot face sa recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 23 August 2012
In acest caz , aveti la dispozitie doua posibilitati : sesizarea ITM-ului si/sau promovarea unei actiuni in instanta.
Multumesc. Trebuie sa ma deplasez in localitatea unde are sediu firma pentru sesizare ITM?
Sesizarea se poate trimite si online pe adresa ITM-ului respectiv ... despre ce ITM ar fi vorba?
ITM SIBIU
Sesizarea se poate trimite la:
e-mail: itmsibiu@itmsibiu.ro

sau

pe adresa I.T.M. Sibiu, Calea Dumbravii, nr. 17,mun.Sibiu.
Ultima modificare: Joi, 23 August 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna Nikyyyyy Nikyyyyy Buna ziua citeva intrebari am si eu sint sofer de tir am lucrat pe comunitate paina,acum 1 sapt am lucrat desi mi sa stricat cardul tahograf a trebuit sa revin ... (vezi toată discuția)
Abuz de putere in serviciu sau nu Dacian Mihai Dacian Mihai Sunt sofer de tir pe extern angajat la o firma din romania. Am un contract de munca srandard cu aceasta firma. Adica 5 zile din saptamana cu 8 ore lucratoare. ... (vezi toată discuția)
Nereguli firmă adrian.achim adrian.achim Bună ziua! locuiesc in jud.HD şi lucrez ca sofer maşină de mare tonaj, COR 833201 ,pentru un s.r.l. cu sediul în județul TM, din noiembrie 2014. Am un ... (vezi toată discuția)