Am lucrat in functia de conducator auto la o firma de transport din romania unde am lucrat pe comunitate ( extern). Acolo am avut un salariu de baza plus diurna 10 centi pe kilometru. In 21-mai-2012 am demisionat din functie din probleme medicale. Pana astazi nu am lichidare facuta si nu am primit drepturile salariale pe ultima luna.Contractul de munca de la mine are trecut numele firmei angajatoare stampila,semnatura mea si a administratorului..in rest nu este completat la celelalte rubrici. In cel de la ITM nu stiu ce scrie. Am fost fortat sa merg peste programul de lucru, am primit mesaje pe aparatul gps( satelit) montat pe camion sa folosesc diferite metode de manipulare a aparatului tahograf, in luna martie am intrat in concediu medical ptr ca am avut piciorul rupt ( in timp ce coboram din cabina) . Acum patronul nu mai raspunde la telefon decat daca sun de pe alte numere adica am ajuns bataie de joc. Ce pot face sa recuperez banii?
Diurna
Nikyyyyy
Buna ziua citeva intrebari am si eu sint sofer de tir am lucrat pe comunitate paina,acum 1 sapt am lucrat desi mi sa stricat cardul tahograf a trebuit sa revin ... (vezi toată discuția)
Nereguli firmă
adrian.achim
Bună ziua! locuiesc in jud.HD şi lucrez ca sofer maşină de mare tonaj, COR 833201 ,pentru un s.r.l. cu sediul în județul TM, din noiembrie 2014. Am un ... (vezi toată discuția)