avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract perioada determinata

Buna ziua!
In cazul in care expira contractul pe perioada determinata si nu s-a beneficiat de concediu de odihna pe perioada desfasurarii contractului, cum se procedeaza cu zilele de concediu ramase?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:28, 22 August 2012
ZIlele de CO neefectuate se vor compensa in bani , potrivit art.146 alin.4 C.mun.

Art. 146 C.mun.:
....
(4) Compensarea în bani a concediului de odihnă neefectuat este permisă numai în cazul încetării contractului individual de muncă.

Asadar, compensarea în bani a concediului de odihnă este posibilă nuami în cazul încetării contractului individual de muncă indiferent de temeiul de drept al incetarii raportului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare concediu odihna olguta79 olguta79 O firma este obligata sa acorde concediu de odihna unui salariat care a fost angajat in perioada mai 2012-noiembrie 2012 , tinand cont ca desfacerea ... (vezi toată discuția)
Am 10 zile de concediu pe 2011,mi se vor plati in 2012,s-au pot sa le iau si in 2012?? claudiughebauer claudiughebauer Este o data pana la care sunt obligat sa imi fac concediul ,le pierd daca nu am luat concediu???? (vezi toată discuția)
Indemnizatia de concediu si plata concediului de odihna popflorincozmin popflorincozmin Buna ziua 1.Va rog sa ma lamuriti in privinta indemnizatiei de concediu si plata concediului de odihna neefectuat. Angajatorul a incheiat cu angajatul un ... (vezi toată discuția)