avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... telefon fix
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

telefon fix

Buna dimineata,
Contractul de comodat imi da dreptul sa modific abonamentul de telefon fix, este facut pe numele proprietarului, eu sunt obligata sa-l platesc, pot sa aleg o alta optiune, am voie?
Multumesc,
Adriana.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 10:11, 17 Ianuarie 2009
Depinde de operatorul de telefonie daca accepta sau nu schimbarea postului telefonic in baza contractului de comodat, in opinia mea acest lucru nu este posibil decat daca este precizat expres in contractul respectiv de comodat.
Conform celor spuse de dvs., raspunsul este da, contractul de comodat va da dreptul sa incheiati contracte cu furnizorii de servicii pe numele dvs. La Romtelecom de exemplu, nu veti intampina dificultati ( cunosc situatii identice).
Mai aveti si posibilitatea infiintarii unui nou post de telefonie pe numele dvs. si suspendarea temporara a postului telefonic al proprietarului (suspendarea temporara se poate face insa doar la cererea acestuia, el fiind titular de post).

Av. Cermak Iuliana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie numai de catre titular= abuz wazz wazz Buna ziua, onorati forumisti si forumiste ! :) Ce parere aveti de relatia mea cu ROMTELECOM? Am platit ani buni telefonul fix si internetul prin telefon ... (vezi toată discuția)
Romtelecom-ul ne-a schimbat abonamentul pe baza unei convorbiri telefonice care nu s-a facut cu titularul contractului . craciunescu_1981 craciunescu_1981 Undeva in luna noiembrie 2008 suna telefonul fix, la telefon fiind un reprezentant de la Romtelecom care ne prezenta o noua oferta de abonament. Mama mea a ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)