avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Vechime in munca pentru a fi autorizat ca mediator
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Vechime in munca pentru a fi autorizat ca mediator

pot fi acreditat ca mediator daca am absolvit facultatea in urma cu doi ani, dar am o vechime in munca de 12 ani? cei 3 ani prevazuti de lege sunt considerati de la absolvirea facultatii sau in total? mentionez ca am urmat cursurile de formare solicitate
Cel mai recent răspuns: ovidana , utilizator 11:18, 23 August 2012
Indepliniti conditiile de vechime.
Va multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum devii mediator? TurcuOvi TurcuOvi Cum poti se devi mediator si sa profesezi? Daca sunt recent absolvent al unei facultati este necesar sa treaca o anumita perioada pana sa pot lua parte la un ... (vezi toată discuția)
Costul cursului de formare ca si mediator TRC TRC Cam care ar fi costul unui curs de mediator? Este ceva termen in care trebuie sa te autorizezi dupa terminarea cursurilor? (vezi toată discuția)
Ce sanse are omul de rand sa devina mediator in ro ? spiridus spiridus Ce sanse avem in urma efectuarii unui curs de mediator, sa devenim mediator ? Au loc oamenii de rand sa devina mediatori in RO de atatia cs juridici, avocati, ... (vezi toată discuția)