avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Care este procedura de anulare a stampilei?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Care este procedura de anulare a stampilei?

Buna dimineata. Va rog sa ma ajutati....am de anulat o stampila a institutiei si doresc sa aflu procedura care trebuie urmata pentru aceasta. Va multumesc

Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:24, 25 August 2012
Anulare in ce sens? Sa anulati un act care are stampila institutiei dvs. pe el sau doriti sa casati o stampila cu totul? In cazul din urma intocmiti un proces verbal cu 2 martori de distrugere a stampilei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda circulatie - amendat pentru alt motiv in calarasi mcatalin mcatalin Buna ziua , sunt nou pe forum si incerc sa gasesc pasii pentru a solutiona urmatoarea problema si evident sansele de castig : In data de 28.01.2011 ma ... (vezi toată discuția)
Informatii mediere AlinaBadea08 AlinaBadea08 una ziua, Am si eu niste nelamuriri referitoare la mediere. Am o neintelegere cu o firma de constructii (referitoare la vicii ascunse apartament). Am ... (vezi toată discuția)
Anularea unui act administrativ cu caracter individual tlefter tlefter Buna ziua! Poate fi declarat nul un proces verbal prin care este anulat un \"Act administrativ cu caracter individual\" daca: 1.Nu a fost comunicat niciodata ... (vezi toată discuția)