Am ajuns la concluzia ca o coi reprezenta eu pe mama in proces. De aceea as avea nevoie de un pic de ajutor. Vreau sa depun niste dovezi la dosar si de asemenea niste relatari ale faptelor. Cum trebuie sa le depun? As vrea de asemenea sa aduc si niste comentarii la intampinarea facuta de partea adversa(sau cum se numesc cei din opozitie, pe care i-am dat in judecata) si de asemenea sa o depun in scris. Ce trebuie exact sa fac?#-o
Este cu primaria pe societate. Pentru obtinerea autorizatie. Insa cum locuim intr-un oras mai mic am dat pana acum doar de avocati care cunosc primarul si dupa cum am mai spus si alta data nu are rost sa mai platesc inca un avocat, am platit unul deja sim-a lasat cu ochii in soare. Sper sa ma descurc singura cu ajutorul vostru. Ce pot face cum trebuie sa depun actele? Exista vreo metoda anume? Pot depune relatari ale faptelor si de asemenea comentarii(sau cum se numesc) la intampinarea formulata de catre primarie?
In primul rand, va trebuie o procura facuta la un notar.
Daca s-a depus deja intampinare si doriti sa o criticati , veti depune un inscris denumit " raspuns la intampinare" , in doua exemplare si veti atasa si inscrisurile de care intelegeti sa va folositi in proces.
am vazut dupa ce am scris mesajul ca reprezentati societatea, in acest caz va trebuie doar delegatie stampilata.
Raspunsul la Intampinarea Primariei puteti sa il depuneti de preferat cu 5 zile anterior termenului prin Serviciul de Registratura al respectivei instante.Precizati insa in partea stanga sus numarul de dosar si termenul si nu uitati, sa existe semnatura autorizata si stampila societatii.
Daca aveti intrebari de pus, solicitati proba cu interogatoriul Primariei si la termenul de administrare al probei, formulati un interogatoriu (semnat si stampilat).Interogatoriul, dupa ce va fi incuviintat de catre instanta, Il depuneti doar la termenul de administrare de probe.
Raspuns interogatoriu
louisa
Buna ziua,
Am si eu o intrebare pentru cei cu experienta.
Lucrez in calitate de consilier juridic de 5 luni la o societate comerciala si am un proces la care ... (vezi toată discuția)
Interogatoriu
bogdan77m
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: reprezint o primarie intr-un proces si trebuie sa depun un interogatoriu. Stiu in mare parte cum arata, ... (vezi toată discuția)
Interogatoriu pj
dorelsrl
intr-un litigiu de munca chem la interogatoriu persoana juridica prin reprezentant sau direct reprezentantul legal? trebuie sa am interogatoriul la termenul ... (vezi toată discuția)