avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... raspuns interogatoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

raspuns interogatoriu

Buna ziua,
Am si eu o intrebare pentru cei cu experienta.
Lucrez in calitate de consilier juridic de 5 luni la o societate comerciala si am un proces la care trebuie sa formulez un raspuns la interogatoriu si nu stiu daca trebuie depus si pentru parata vreo copie dupa raspunsul la interogatoriu in original ce l-am scris pentru instanta,mentionez ca partile sunt persoane juridice.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 14:23, 17 Martie 2011
toate actele care sunt depuse la dosarul cauzei trebuie depuse in atatea exemplare cate parti sunt
in cazul in care si dvs ati solicitat proba cu interogatoriul,va sugerez sa nu depuneti raspunsurile dvs in prealabil;la termenul urmator,verificati daca partea adversa a depus la randul ei raspunsurile si abia pe urma il depuneti si dvs(tocmai pentru a nu se crea un avantaj-si legea va permite acest lucru).
de asemnea, putei depune raspunsurile direct in fata instantei.Raspunsurile trebuie sa fie in forma scrisa,semnate de persoana abilitata(cu functie de conducere din cadrul societatii) si sa poarte stampila(inclusiv semnatura) pe fiecare pagina.
Se va depune in atatea exemplare originale cate parti sunt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunsul la interogatoriu louisa louisa Va rog sa-mi spuneti si mie raspunsurile la interogatoriu pe care le-am scris in cate exemplare le depun, unu original pentru instanta si se depune un exemplar ... (vezi toată discuția)
Interogatoriul se comunica partii justice123 justice123 Doresc va rog sa stiu daca interogatoriul pe care-l scriu eu se comunica si partii adverse, care urmeaza a fi interogata in instanta, sau se comunica doar ... (vezi toată discuția)
Probele propuse de reclamant pot fi folosite si de parat? CristescuD CristescuD Reclamantul a propus o anumita proba, iar mie ca si parat imi foloseste in dovedirea unei stari de lucruri acea proba. Pot sa o atasez si eu la doar in ... (vezi toată discuția)