avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... raspunsul la interogatoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

raspunsul la interogatoriu

Va rog sa-mi spuneti si mie raspunsurile la interogatoriu pe care le-am scris in cate exemplare le depun, unu original pentru instanta si se depune un exemplar conform cu originalul si pentru cealalta parte din proces?
Este prima oara cand ma aflu in aceasta situatie si nu stiu cum se procedeaza.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: louisa , utilizator 10:07, 15 Martie 2011
interogatoriul se depune doar la judecator in ziua in care se administreaza proba. se depune 1 exemplar pt fiecare parte adversa din dosar( sa aveti la dvs exemplare pentru a va nota raspunsurile). interogatoriul nu trebuie conformat cu originalul, in stanga paginii sunt intrebariile iar in dreapta se scriu raspunsurile.
Regret ca mai sus s-a spus ceva gresit. Interogatoriul nu se comunica , se depune doar un singur exemplar care se inmaneaza judecatorului .Partea adversa trebuie sa fie surprinsa cu intrebarfile la interogatoriu, nu sa ia cunostinta de ele mai inainte si sa se pregateasca .Nici avocatul advers nu trebuie sa le vada . Numai in situatia persoanelor juridice se depune in 2 exemplare pentru ca acestea raspund la interogatoriu in scris la un termen ulterior .
Buna ziua,
Imi cer scuze dar am uitat sa mentionez ca sunt consilier juridic al unei societati comerciale si nu stiu daca raspunsul la interogatoriu se depune in exemplarul original pentru instanta si un exemplar conform cu originalul pentru partea adversa.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interogatoriul se comunica partii justice123 justice123 Doresc va rog sa stiu daca interogatoriul pe care-l scriu eu se comunica si partii adverse, care urmeaza a fi interogata in instanta, sau se comunica doar ... (vezi toată discuția)
Citatie in care se mentioneaza ca se face interogatoriu marinela_09 marinela_09 Buna ziua, am primit o citatie de la judecatorie, cum ca trebuie sa ma prezint personal la interogatoriu. Sunt cu fostul sot in proces de vizitare minor. ... (vezi toată discuția)
Raspuns interogatoriu louisa louisa Buna ziua, Am si eu o intrebare pentru cei cu experienta. Lucrez in calitate de consilier juridic de 5 luni la o societate comerciala si am un proces la care ... (vezi toată discuția)