avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... interogatoriul se comunica partii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

interogatoriul se comunica partii

Doresc va rog sa stiu daca interogatoriul pe care-l scriu eu se comunica si partii adverse, care urmeaza a fi interogata in instanta, sau se comunica doar instantei prin atasarea la dosar prin scrisoare cu confirmare de primire sau inmanarea personala a interogatoriului instantei?
Cel mai recent răspuns: justice123 , utilizator 12:32, 19 Octombrie 2012
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca este vorba despre o persoana juridica, atunci acesta se comunica ... Statul si celelalte persoane juridice de drept public si privat vor raspunde in scris la interogatoriul ce li se va comunica. Se exceptează societăţile comerciale de persoane, ai căror asociaţi cu drept de reprezentare vor fi citaţi personal la interogatoriu.- art.222 C.proc.civ.

Este vorba de o SC ... SA, si, am chemat in judecata in paralel in aceeasi chemare in judecata si angajatii cu probleme ai acestei persoane juridice pentru interogatoriu. In acest caz, daca de fapt interoghez functionarii persoanei juridice se mai comunica si lor inafara de instanta interogatoriul?
Nu aveti cum sa interogati angajatii acelei societati ..cel mult ii puteti cita ca martori..
Scuzati-mi stilul, dar exista o prevedere care ma impiedica sa-i interoghez? Eu am fost interogat de angajator in fostul proces, deci tehnic vorbind, fiind angajatul angajatorului, atunci angajatii pot fi interogati :) Sau este logic ca nu pot trage la raspundere persoane fizice in litigii de munca? Sau pot?

Oricum, i-am citat si ca martori :)
Ultima modificare: Joi, 18 Octombrie 2012
justice123, utilizator
Dvs ati fost interogat fiindca ati fost citat cu mentiunea la interogatoriu ..citarea lor ca martori va da dreptul sa le puneti intrebari prin intermediul instantei de judecata ..

Alte discuții în legătură

Raspunsul la interogatoriu louisa louisa Va rog sa-mi spuneti si mie raspunsurile la interogatoriu pe care le-am scris in cate exemplare le depun, unu original pentru instanta si se depune un exemplar ... (vezi toată discuția)
Administrarea interogatoriului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, doar reclamantul poate sa administreze proba interogatoriului? Daca si partea parata a solicitat si a primit dreptul de a pune intrebari prin ... (vezi toată discuția)
Procedura in fata instantei Comunity Comunity Când cererea de chemare in judecata este introdusă de Asoc de Prop si partea adversă propune interogatoriu ca mijloc de probă, interogatoriul este destinat ... (vezi toată discuția)