avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura in fata instantei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura in fata instantei

Când cererea de chemare in judecata este introdusă de Asoc de Prop si partea adversă propune interogatoriu ca mijloc de probă, interogatoriul este destinat preşedintelui, ca persoană fizică ?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2022
Comunity, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:28, 24 Ianuarie 2022
Nu. este adresat presedintelui in calitate de reprezentant al Asociatiei de Proprietari.
Ințelegem că interogatoriul adresat președintelui Asoc de Proprietari se depune înainte de termen și este cunoscut de președinte înainte de termen ? Mulțumesc
Interogatoriul pentru persoane juridice se depune odata cu actiunea introductiva si se comunica acesteia spre a raspunde in scris, sub sanctiunea decaderii.

Presedintele asociatiei nu se prezinta personal in instanta ca sa raspunda la intrebari, intrucat este vorba despre el ca reprezentat al unei persoane juridice, nu ca si persoana fizica (singura pe care legea o cheama personal la interogatoriu)
Întrebările se adresează reclamantei, Asociația de Proprietari, iar răspunsurile le dă reprezentantul acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrarea interogatoriului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, doar reclamantul poate sa administreze proba interogatoriului? Daca si partea parata a solicitat si a primit dreptul de a pune intrebari prin ... (vezi toată discuția)
Cine poate solicita proba cu interogatoriul? reclamanta poate solicita propriul intergator? annuska annuska Intr-o actiune civila, reclamanta a solicitat luarea interogatoriului paratilor, instanta a admis si s-au si luat interogatoriile. Parata desi initial a ... (vezi toată discuția)
Interogatoriul se comunica partii justice123 justice123 Doresc va rog sa stiu daca interogatoriul pe care-l scriu eu se comunica si partii adverse, care urmeaza a fi interogata in instanta, sau se comunica doar ... (vezi toată discuția)