avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... interogatoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

interogatoriu

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: reprezint o primarie intr-un proces si trebuie sa depun un interogatoriu. Stiu in mare parte cum arata, insa ceea ce nu stiu este daca acesta trebuie semnat de primar ca si conducator al unitatii.
Cel mai recent răspuns: ContSters118550 , utilizator 12:36, 14 Septembrie 2011
Si inca ceva.... primaria va raspunde in scris la interogatoriu, nu ?
Persoanele juridice raspund in scris lainterogatoriu. Acesta se va stampila cu stampila persoanei juridice si se va semna de reprezentantul sau legal.
daca dtr reprezentati primaria , (secretar,jurist ) intocmiti interogatoriul si-l prezentati primarului sa-l semneze si stampileze , daca santeti reprezentant prin procura judiciara generala - emisa de notar - si in aceasta este stipulat ca " reprezentati interesele primariei in instanta , avand dreptul de reprezentativitate prin semnatura proprie , , dtr semnati si o depuneti la instanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interogatoriu persoana juridica siempreska siempreska Buna! Un angajat a facut contestatie la decizia de sanctionare si a propus interogatoriul paratei (care este o societate comerciala). Cum se va desfasura ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde la interogatoriul persoanei juridice? eugen82 eugen82 este posibil ca la interogatoriul persoanei juridice sa raspunda avocatul acesteia? nu este obligatoriu sa raspunda persoana juridica insasi? (vezi toată discuția)
Raspuns la interogatoriu prin avocat? eugen82 eugen82 Am cerut proba cu interogatoriu pentru persoana juridica. Cealalta parte a depus raspunsurile, dar nu a raspuns la o intrebare esentiala. In urma discutiilor ... (vezi toată discuția)