Am cerut proba cu interogatoriu pentru persoana juridica.
Cealalta parte a depus raspunsurile, dar nu a raspuns la o intrebare esentiala.
In urma discutiilor in sedinta, avocatul partii dat un raspuns la acea intrebare.
Este valabil raspunsul avocatului, poate acesta raspunde in sedinta in locul persoanei juridice?
Eu cred ca ar trebui sa confirme persoana juridica cu stampila si semnatura.
Interogatoriul presupune raspunsul la intrebari privind fapte personale. Poate raspunde la interogatoriu doar partea interogata personal sau prin mandatar cu procura autentica. Raspunsul dat de catre avocatul partii nu este valabil daca acesta nu avea mandat pt a raspunde la interogatoriu.
Raspunsul avocatului se poate consemna in incheierea de sedinta, nu ca si raspuns la interogatoriu. Persoana juridica ar trebui sa raspunda in scris, prin reprezentantii sai.
Nu puteti obliga adversarul sa va raspunda cum doriti dvs, este pozitia lui procesuala. In plus va trebui ca dvs sa faceti probe in completarea probatoriului, sa combateti cumva pozitia persoanei juridice.
Raspunsul avocatului a fost consemnat in incheierea de sedinta.
Tocmai asta era intrebarea, acest raspuns dat de avocat este valabil? sau daca nu a raspuns persoana juridica insasi raspunsul avocatului nu poate fi luat in considerare?