avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cine raspunde la interogatoriul persoanei juridice?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cine raspunde la interogatoriul persoanei juridice?

este posibil ca la interogatoriul persoanei juridice sa raspunda avocatul acesteia? nu este obligatoriu sa raspunda persoana juridica insasi?
Persoana juridică, prin reprezentantul său legal, respectiv Administratorul/Președintele Consiliului de Administrație. În practică, am întâlnit și eu răspunsuri la interogatoriu semnate de către avocați care reprezentau acea societate, însă instanța le punea în vedere să le depună cu semnătura reprezentantului legal și ștampila societății. Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interogatoriu persoana juridica siempreska siempreska Buna! Un angajat a facut contestatie la decizia de sanctionare si a propus interogatoriul paratei (care este o societate comerciala). Cum se va desfasura ... (vezi toată discuția)
Raspuns la interogatoriu prin avocat? eugen82 eugen82 Am cerut proba cu interogatoriu pentru persoana juridica. Cealalta parte a depus raspunsurile, dar nu a raspuns la o intrebare esentiala. In urma discutiilor ... (vezi toată discuția)
Administrarea interogatoriului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, doar reclamantul poate sa administreze proba interogatoriului? Daca si partea parata a solicitat si a primit dreptul de a pune intrebari prin ... (vezi toată discuția)