avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reactivare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reactivare contract de munca

Buna ziua
Avem o angajata la care ma desfacut cim in data de 09.08.2012. In 22.08 ea s-a razgandit ca totusi ar veni inapoi la lucru. Trebuie sa facem contract nou pt ea,sau se poate reactiva cim vechi? Desfacerea cim am introdus in Revisal. Cum sa procedez?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:19, 23 August 2012
In situatia aceasta, este mult mai bine incheierea unui nou contract individual de munca.
Codul muncii nu prevede "reactivarea", singura exceptie in care un salariat poate continua activitatea in baza aceluiasi cim este aceea in care instanta de judecata desfiinteaza decizia de desfacere a cim si dispune reintegrarea in munca, In cazul dvs, chiar daca a incetat activitatea pentru azi, maine veti putea reveni asupra situatiei dintre parti doar prin incheierea unui nou cim.
Mia exista si varianta revocarii deciziei de incetare a raportului de munca ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactivare contract in revisal alexandra_eu alexandra_eu Buna ziua, As dori sa va intreb de reactivarea unui contract in Revisal. Un angajat a facut cere de incetare CIM. Am inregistrat in Revisal incetarea la ... (vezi toată discuția)
Reintegrare in functie rat maria rat maria Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru situatia urmatoare : in urma unor discutii intre angajator si angajat s-a procedat la desfacerea ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dupa reintegrare ileanasimona ileanasimona Buna ziua., rog ajutor pentru urmatoarea situatie In urma unei contestatii a salariatului, Tribunalul a dispus reintegrarea acestuia pe postul detinut ... (vezi toată discuția)