avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare referent asistent
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare referent asistent

Un referent asistent, care a absolvit facultatea de management, poate promova în funcţia de consilier asistent?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:35, 23 August 2012
DA. Oricine poate promova in functie.Aceasta se face in functie de rezultate.
Ba promovarea in clasa se face in functie de atributiile postului!!! Daca lucrezi ca politist local, sa zicem, si esti absolvent al facultatii de zootehnie, n-o sa promovezi in clasa niciodata, pentru ca politistul local nu este inginer zootehnist. Legea 284/2010 prevede pentru promovarea in clasa ca studiile sa fie in specialitatea functiei. Ce atributii are onor referentul asistent?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in clasa a functionarilor publici ellena ellena am doua situatii legate de acest subiect: cazul 1. functionar public cu studii superioare de scurta durata, (subinginer) - inginer colegiu, angajat pe un post ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici viocorb viocorb am absolvit o facultate in anul 2008 si la vremea respectiva eram functionar public, dar institutia publica nu a considerat ca studiile mele absolvite nu sunt ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)