avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Registrul operatorilor intracomunitari
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Registrul operatorilor intracomunitari

Buna tuturor. As dori sa stiu daca o firma neplatitoare de TVA poate fi inregistrata in ROI. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 13:55, 23 August 2012
sigur, dar inainte de inscrierea in ROI trebuie sa solicite inregistrarea in scopuri de tva pentru achizitii intracomunitare de bunuri si/sau servicii si/sau prestari intracomunitare de servicii - art. 153^1 cod fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasire plafon antispam antispam Buna ziua tuturor. Din cate am inteles, in cazul unui PFA care presteaza servicii intracomunitare, in momentul in care se depaseste plafonul de incasari de ... (vezi toată discuția)
Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Sunt traducator PFA neplatitor de TVA si pentru a colabora cu diverse birouri din UE mi s-a cerut un nr de TVA. Din cate am inteles, pentru a ... (vezi toată discuția)
Srl nou neplatitor de tva a achizitionat din spania produse de 14 300 euro , devine platitor de tva in urma acestei achizitii? hilo hilo un srl infiintat in luna noiembrie 2010 ca fiind neplatitoare de tva a achizitionat dintr-un stat membru ue adica spania confectii in valoare de 14 300 ... (vezi toată discuția)