Buna ziua,
In blocul meu toate 4 camerele rezervate pentru uscatorie si spalatorie sunt ocupate de: una de femeia de servici unde a pus un pat, un tv, un firgider, o plita electrica, o alta este ocupata de arhivele administratiei blocului+ casieria, o alta inchiriata pentru un locatar care si-a pus mobila acolo. Spalatoria este in permanenta la dispozitia femeii de servici, cu tot ce ii trebuie sau nu. Eu locuiesc la etajul cu aceste camere si vicepresedintele vrea sa imi interzica sa usuc rufele in camerele rezervate initial pentru asa ceva. Imi spune ca am balcon si sa ma descurc. Pana acum m-a lasat intr-o alta camera cu iesire la terasa, dar acum acolo se va muta casiera.
As dori sa stiu cum pot intra in posesia planului blocului meu, pentru a face o plangere la primaria sector 1 de care apartin. Eventual sa-mi spuneti exact ce pot face in mod legal, avand in vedere ca acele camere sunt ocupate ilegal, cel putin doua. Femeia de servici nu plateste chirie pentru spatiu ei (de ce sa aiba pat si alte lucruri), in schimb locatarul care a pus mobila plateste, banii fiind incasati probabil in mod ilegal. dar nu asta ma intereseaza, ci ocuparea spatiului ce revine tuturor locatarilor, indiferent daca acestia isi intind sau nu rufele in mod frecvent.
In concluzie, ce pot face pentru a obitine pentru toata lumea, desigur, macar un spatiu rezervat uscatoriei.
Uscatoria reprezinta parte comuna si legal,este accesibila tuturor proprietarilor
Partile comune ,conform dispozitii in vigoare la cererea proprietarilor interesati,pot fi inchiriate pe diferite perioade de timp 7.25,49 99 ani
In conformitate cu dip L nr 230/2007 aveti dreptul sa solicitati reprezentantului legal al asociatiei de proprietari in persoana presedintelui de asociatie sa dispuna masura/acte prin care,in interesul general al proprietarilor ,spatiile parte comuna sa fie puse la dispozitia acestora pentru a fi utilizate conform specificului lor
Daca la nivelul asociatiei dvs de proprietari nu gasiti intelegere ,aveti dreptul sa sesizati oficial servciul specializat din cadrul primariei
Uscatoriile scarii
anca74
Buna ziua.Locuiesc impreuna cu sotul meu intr-un apartament cu 2 camere la parterul unui bloc din bucuresti, fara balcon , pana sa nasc copilul, respectiv acum ... (vezi toată discuția)