avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... obtinere permis auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

obtinere permis auto

in iunie 2011 o persoana a fost condamnata la 8 luni inchisoare pentru o infractiune privind circulatia pe drumurile publice. s-a dispus suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, termenul de incercare fiind de 2 ani si 8 luni. una din obligatiile supravegherii este de a nu conduce nici un vehicul. avand in vedere ca a trecut 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare, se poate solicita in instanta dreptul de a da examen pentru obtinerea permisului auto?
Sant mai multe pareri pe marginea acestui subiect,dvstra puteti solicita dar opinia mea este ca nu veti avea sanse de reusita,atata timp cat exista o hotarare definitiva in care sant dispuse condamnatului respectarea anumitor obligatii,sa vina acum o alta instanta care sa suspende o obligatie prevazuta in dispozitivul unei hotararii definitive de condamnare,oricum de condus pe perioada termenului de incercare nu se poate pune discutia.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis de conducere anulat predaleontin predaleontin Buna ziua. In anul 2013 pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul ... (vezi toată discuția)
Cînd pot sã redobândesc permisul auto? Profesorderomana Profesorderomana Bună ziua ! Am şi eu mai multe neclarităţi în legătură cu o sentinţă pe care tocmai am primit-o ! Menţionez că, în iulie 2008 am avut un ... (vezi toată discuția)
Art 336.alin 1 paiselena paiselena Buna ziua. Sotul meu a condus avand 0,42alcool in aerul expirat si i s-a retinut permisul de conducere.I s-au recoltat si probe de sange dar inca nu stim ... (vezi toată discuția)