avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... obtinere permis auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

obtinere permis auto

in iunie 2011 o persoana a fost condamnata la 8 luni inchisoare pentru o infractiune privind circulatia pe drumurile publice. s-a dispus suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, termenul de incercare fiind de 2 ani si 8 luni. una din obligatiile supravegherii este de a nu conduce nici un vehicul. avand in vedere ca a trecut 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare, se poate solicita in instanta dreptul de a da examen pentru obtinerea permisului auto?
Sant mai multe pareri pe marginea acestui subiect,dvstra puteti solicita dar opinia mea este ca nu veti avea sanse de reusita,atata timp cat exista o hotarare definitiva in care sant dispuse condamnatului respectarea anumitor obligatii,sa vina acum o alta instanta care sa suspende o obligatie prevazuta in dispozitivul unei hotararii definitive de condamnare,oricum de condus pe perioada termenului de incercare nu se poate pune discutia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis de conducere anulat predaleontin predaleontin Buna ziua. In anul 2013 pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul ... (vezi toată discuția)
Cînd pot sã redobândesc permisul auto? Profesorderomana Profesorderomana Bună ziua ! Am şi eu mai multe neclarităţi în legătură cu o sentinţă pe care tocmai am primit-o ! Menţionez că, în iulie 2008 am avut un ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.73 etilotest, la ce sa ma astept? andreifcdb andreifcdb In data de 28 decembrie 2011 am avut un accident rutier fara victime, fara alte masini implicate, doar un copac. In aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie ... (vezi toată discuția)