avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anulare decizie incetare cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anulare decizie incetare cim

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati intr-o problema: a font inregistrat un cim pe perioada determinata 2 luni, cim a expirat in data de 31 iulie 2012 si transmis revisalul cu incetarea cim. Mai poate fi anutata aceasta decizie de incetare cim ? trebuie de facut adresa catre itm? Angajatorul ar vrea sa-i intocmeasca act aditional de prelungire cim de la 1 aug pana pe 22 aug 2012, iar din 23 aug salariata a inceput activitatea la o alta firma.....pentru a avea continuitate.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 23 August 2012
Cam greu cu anularea c.i.m. ... se poate face anularea incetarii si apoi o nou incetare a raportului de munca ....
deci nu se poate face anularea deciziei de incetare a cim ?
Juridic , anularea deciziei de incetarea a c.i.m. o face instanta de judecata ... angajatorul poate face o decizie de revocare a deciziei de incetare a raportului de munca ...
am sunat acum la ITM si mi-au spus ca nu se poate face anularea deciziei de incetare a cim
Asa cum v-am mai spus , anularea unei astfel de decizii intra in atributiile instantei de judecata .. angajatorul poate revocare o astfel de decizie.

Alte discuții în legătură

Contract de munca lilianna lilianna Buna ziua !Am o intrebare daca din greseala s a desfacut contractul de munca cu 1 ianuarie ,angajatorul dorind sa desfaca contractul de munca a altui angajat ... (vezi toată discuția)
Angajarea aceluiasi salariat dupa incetare cu acordul partilor bvr bvr Buna ziua! Doresc sa va prezint o situatie ma rar intalnita, dar si sa va cer un sfat. Unul din salariatii firmei a depus ieri, 05.06.2014 cerere de ... (vezi toată discuția)
Salariata care cu 06.11.2012 trebuia sa revina din cic alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, Am urmatoarea situatie: o salariata trebuia sa revina cu astazi 06.11.2012 din crestere copil si sa-si inceapa activitatea in cadrul ... (vezi toată discuția)