avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probe la divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probe la divort

Buna ziua. Se pot accepta ca probe la divort amenzi date pentru acte de violenta?
În opinia mea aceste acte pot constitui probe , dacă ele se referă la şi au legătură cu actele de violenţă asupra dvs. sau asupra membrilor familiei dvs. În special dacă printre motivele de divorţ se numără şi actele de violenţă ale pârâtului.
Ultima modificare: Joi, 23 August 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta fara nici-o dovada Aureliu1969 Aureliu1969 Nu au fost reţinute afirmaţiile pârâtei în sensul că reclamantul ar putea constitui un pericol pentru siguranţa fiilor sale motivat de caracterul ... (vezi toată discuția)
Divortul se poate intenta alt oras decat cel de domiciliu? [agresiune] Annie12 Annie12 1..Divortul se poate intenta in alt oras decat cel de Domiciliu? Buna ziua, Am fost martora la o situatie obisnuita in multe locuri din Romania si ... (vezi toată discuția)
Dovada lipsei posibilitati deplasari paratului in instanta vederea interogatoriului officemvp officemvp buna ziua . Va solicit sa-mi raspundeti punctual la urmatoarele intrebari: 1. Daca adeverinta medicala eliberata de medicul de familie constituie dovada ... (vezi toată discuția)