avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cumparare locuinta in alt oras
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cumparare locuinta in alt oras

exista restrictii pt o persoana fizica in achizitionarea unei locuinte in alt oras decat acolo unde isi are domiciliul?sint anumite conditii juridice de indeplinit(schimbarea domiciliului, etc)
Nu exista asemenea restrictii.

Av. Cermak Iuliana
Puteti sa va cumparati locuinte oriunde in tara, fara a fi nevoit sa va schimbati domiciliul. In legislatia romana nu exista nici un fel de restrictii in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada adresei de domiciliu marioaradobrescu marioaradobrescu Se poate stabili domicilul intr-un imobil - denumit \"pod\" inscris in CF Cluj Napoaca in suprafata de 53 mp si care este comaprtimentat in 2 camere ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara lollytopp lollytopp Buna ziua!!Sunt intr.o mare dificultate ...in urma cu 6 luni am intrat in posesia unor acte care atesta faptul ca bunicul meu a cumparat un lot de pamant in ... (vezi toată discuția)
Ipoteca imobil+ sechestru asigurator imobil ektcib ektcib buna ziua, am un contract de executie lucrari care este garantat cu un contract de ipoteca de \"grad I, precum si interdictia de instrainare, grevare si ... (vezi toată discuția)