avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... abuz okazii
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

abuz okazii

Am avut un cont pe okazii.ro care mi-a fost suspendat in urma unor avertismente pe care eu le consider abuzuri:
- avertisment pentru pret nerezonabil(cica prea mic) in cazul unei rigle scolare - ii pusesem pretul 1 leu; era o rigla chinezeasca de 20 cm care chiar nu merita mai mult!
- avertisment pentru incalcarea art 4.4 si 4.6.2 din Regulament in conditiile in care nu am facut nicio intelegere sa pun acelasi pret cu cineva si tot ce am listat erau produse materiale nu cataloage sau oferte; avertismentul acesta l-am primit pentru doua produse listate: niste creioane simple si creioane colorate, fiecare avand preturi in jur de 1 leu.
Intrebarea este daca o platforma online de tipul okazii poate savarsi astfel de abuzuri fara ca utilizatorii sa se poata apara cumva?

Alte discuții în legătură

Eroare sistem informatic magazin online imihai76 imihai76 Buna seara, Va aduc in atentie o speta cu rugamintea de a ma consilia. In data de 10.01.2015, am intrat pe site-ul unui mare magazin online din Romania si ... (vezi toată discuția)
Eroare sistem domo.ro - tableta samsung t311 Ionut.D Ionut.D Buna ziua! Ieri pe site-ul domo.ro la sectiunea tablete, modelul T311 produs de Samsung a aparut cu un pret de 319 ron (in conditiile in care pe alte site-uri ... (vezi toată discuția)
Obligatie de livrare comanda online telekom ro raduv raduv Buna ziua, va scriu in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat catre ce organ, in ce ordine, pe ce canal si cu ce documente insotitoare sa ma adresez pentru ... (vezi toată discuția)