avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa in curtea socrilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa in curtea socrilor

Am costruit o casa in curtea socrilor ,am deja un proces pe rol pentru a recupera investitia facuta .credeti ca pot sa castig acest proces avand in vedere ca nu am decat cateva facturi de la tamparie, mobila, rigips, parchet ? As putea sa rezolv ceva fara martori ? Cat credeti ca ae putea dura acest proces ,cu martori sau fara? Multumesc astept raspuns .
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 19:56, 23 August 2012
Casa ati construit-o fara acceptul socrilor,presupun. Fara martori si neavand prea multe dovezi asupra materialelor este destul de greu. Durata este data de problemele pe care le ridica partea adversa (socrii) care pot tergiversa, precum si termenele pentru expertiza, obiectiuni, etc.
NU A FOST CU ACORDUL LOR DAR NU VOR SA NE FACA ACTE NU NEAGA FAPTUL CA ESTE A NOASTRA DAR NU POT SA LOCUIESC ACOLO PT CA NU MAI AM CURENT ELECTRIC SI NU POT SA FAC UN CONTRACT DAK NU SUNT PROPIETAR
Incercati o actiune pe accesiune imobiliara pentru ceea ce ati construit. Este posibil sa obtineti o hotarare care sa va acorde dreptul de proprietate asupra constructiei, chiar daca terenul este al socrilor. Mai ales daca ei nu neaga ca ati construit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare-cumpărare Anca Vasilica Anca Vasilica Buna ziua! Am început o construcție împreună cu logodnicul meu la soacra mea pe pe acelasi pamant unde este si casa ei doar ca este separat nu este legat ... (vezi toată discuția)
Servitute ion57 ion57 Buna ziua! Am mai întrebat pe acest forum însa nu am primit chiar răspunsurile așteptate asa încât insist oarecum..cat poate dura un proces de ... (vezi toată discuția)
Casa cu un propietar, teren alt propietar madalin55 madalin55 Buna ziua, unchiul meu a cumparat terenul si a permis tatalui meu, fratele sau, sa construiasca o casa pe terenul sau, aceasta fiind si realizata. Intre timp, ... (vezi toată discuția)