avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registre PFA - traducator autorizat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registre PFA - traducator autorizat

Buna ziua.
As dori sa-mi spuneti care sunt registrele contabile obligatorii pe care trebuie sa le detin.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: anastasiacv , utilizator 09:47, 24 August 2012
Daca nu sunteti platitor de TVA, aveti registrele:
1. Registru unic de control;
2. Registru de incasari si plati;
3. Registru pentru obiecte de inventar.
Nu sunt platitor de TVA.
Acum vreau sa ma inscriu la fisc si incerc sa strang cat mai multe informatii.
Registrul unic de control mai este necesar?
Si inca ceva. Cele 3 registre mentionate de dumneavoastra trebuie vizate de fisc sau nu?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate intreprindere familiala popa_rodica popa_rodica Pentru contabilitate in partida simpla la o Intreprindere familiala in afara de registrul jurnal si registru de casa ce documente mai trebuie? (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa taximetrie haiducu haiducu buna seara . la un pfa taximetrie se tine contabilitate in partida simpla ? ce registre mai trebuie in afara de registrul de incasari si plati??:stunned: (vezi toată discuția)
Documente intreprindere individuala emilpiros emilpiros am cateva intrebari, daca vrea cineva sa ma ajute. Am infiintat o intreprindere individuala, comert pe internet si prin intermediul caselor de comenzi. ... (vezi toată discuția)