avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... contributii la asigurarile sociale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

contributii la asigurarile sociale

sant angajat cu carte de munca .In timpul liber mai fac asigurari pentru X societate.
Mai platesc asigurari pentru veniturile realizate in timpul liber daca am contract de munca ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:38, 25 August 2012
Nu se mai plateste decat impozit si contributia de asigurari sociale de sanatate (C.A.S.S.).

Pentru a fi scutit de plata contributiei de asigurari sociale (C.A.S.) trebuie sa duceti la societatea de asigurari dovada calitatii de salariat: adeverinta sau declaratie pe propria raspundere, in functie de cerintele acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din asociere dianna dianna Buna ziua, Ma tot confrunt cu o problema pe care nu rusesc s-o clarific: Sunt o persoana care pe langa contractul individual de munca, mai obtin si alte ... (vezi toată discuția)
Contributii platite de titularul unei p.f.a. mihaidumitrescu mihaidumitrescu Daca realizez venituri din profesii liberale, dar sunt si angajat cu contract de munca pe o perioada nedetreminata la un SRL, unde am asigurare si firma ... (vezi toată discuția)
Contributii intreprindere individuala camellia_camy camellia_camy Buna ziua ! Sunt PF inregistrata la finante ca agent asigurari cu retinere la sursa.As dori sa infiintez o intreprindere individua dar nu stiu ce contributii ... (vezi toată discuția)