avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Exceptia de neconstitutionalitate a unei OUG
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Exceptia de neconstitutionalitate a unei OUG

Stimati membri ai forumului;
As dori sa stiu ce parati trebuie chemati in judecata in urmatoarea speta: am achitat la notar ca vanzator impozit de 3% ca mi-am vandut garsoniera. Stiu ca in Franta de ex nu se plateste acest impozit cand vinzi locuinta in care stai, iar in restul cazurilor se impoz. doar plus valoarea. Codul fiscal roman a fost modif . prin OUG, cu acest impozit. doresc sa invoc exc de neconstitutionalit si anularea impozitarii.
pe cine chem in jud, doar ANAF Bucuresti sau si Guv Romaniei?
Multumesc!:)

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara - mama in strainatate, tatal in romania. Gabi_16 Gabi_16 Buna ziua, Cu deosebit respect am si eu o intrebare: Cum si unde poate fi contestata o decizie a unui Tribunal din Franta care a stabilit marirea pensiei ... (vezi toată discuția)
Fond - granituire danut84 danut84 Buna , am nevoie de un sfat . in urma cu 8 ani , am cumparat un teren in apropierea orasului oradea , am inceput constructia viitoarei case , la 4 luni aprox ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren extravilan cu chitanta de mana crist79 crist79 Un teren extravilan a fost vandut in anul 2006 cu chitanta de mana de unicul mostenitor in prezenta a 2 martori catre primarul localitatii cu o suma foarte ... (vezi toată discuția)