In luna Aprilie 2010, am vorbit cu un vecin, care avea acasa un numar de 10 bucati de piatra placaj, si l-am intrebat daca sunt de vanzare. Acesta mi-a spus ca DA, si le vinde pentru suma de 500 lei. I-am spus ca le cumpar, dar voi da bani peste o luna sau doua cand, acesta fiind de acord. Dupa cateva zile, m-am dus la acesta acasa, el intradevar nu era acasa, dar am gasit pe un alt vecin la domiciliul acestuia, care de obicei ai presta munca prin curte. Acesta cunostea de discutia noastra. Am carat piatra placaj, cu o roaba, pana acasa, eu locuind la o distanta de 20-30 m de acesta. Acestea, le-am pus imediat la la un gard, ce se afla construit in fata casei, si totodata, sunt vizibile aceste pietre. La aproximativ 4-5 sapt ( zic eu cu aprox), m-am intalnit cu acesta in drum, in fata casei, si i-am dat suma de 500 lei, fara a avea vreo persoana ca si martor in acest loc. In luna August 2011, m-am trezit cu reclamatie la Politie, din partea vecinului, ca i-am furat piatra si nu i-am dat banii, mai mult de atat m-a reclamat ca trebuia sa-i dau 1000 lei pe piatra.
Va rog sa-mi spuneti daca pot fi acuzat de ceva, cu toate ca, cred ca reclamatia este aberanta, si ca aceasta este facuta cu tenta si din invidie ori din razbunare.
P.S. In afara de nume, acestea scrise sunt adevarul pur.
Va multumesc !