Buna ziua
Am un vecin tortionar care din 2010 ma tot cheama, ba la politie , ba la ins in constructii, la mediere si acum la parchet.
Totul a inceput de la un geam al vecinului care se afla pe hotarul casei cu vedere la mine in curte care eu il am placat cu polyester. Am fost chemat la politie ptr declaratie, acolo politistul a spus ca e Mai bine sa ne intelegem decit sa se ajunga Mai departe. Am dat declaratie ca sunt deacord sa ii pun un panou de tabla prins in 4 dibluri la o distanta de 7-8cm de peretele casei ( sa foloseasca doar k aerisire, nu si cu vedere in curte a mea)
TOTUL OK
Mia venit REZOLUTIE de la Procuror de a nu se incepe urmarirea penala fata de mine (anul2010)
TOTUL OK , piña Mia trimis un mediator zi cind ca vecinul ma acuza k pavelele din curte a mea are inclinatie spre fundatia casai lui si cind ploua apa sar Duce la casa lui si ca iam produs pagube ( mediator ul constant ca acuzat ia este nefondata)
TOTUL OK, piña si a adus iar aminte de geam cu vedere la mine in curte, si iar Mia facut reclamatie. Primesc iar REZOLUTIE de la Procuror cu Neinceperea urmariiri penale anul 2014.
TOTUL OK
Aum primesc iar instiintare de la Parchet cu iminarea solutie I in cauza ce formeaza obiectului dosarului din 2010.
Ce este de facut si la ce sa ma astept
Solutia este conditionata de cererile partii ,de cum intelege acesta sa conteste motivatia procurorului
La randul dv cand veti fi citat pentru audiere aveti dreptul sa reiterati existenta celor 2 NUP
Ce este de facut ???
irinu
Am mers la organul de ancheta care a cerecetat cazul meu, si am avut o discutie sincera unde imi spunea ca am dreptate dar ca nu poate trece peste procuror, ca ... (vezi toată discuția)