avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce este de facut ???
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce este de facut ???

Am mers la organul de ancheta care a cerecetat cazul meu, si am avut o discutie sincera unde imi spunea ca am dreptate dar ca nu poate trece peste procuror, ca degeba a incercat sa explice ca cei vinovati sunt cei reclamati ca procurorul a spus sa dispuna neinceperea urmari, iar procurorul a spus ca nu incepe urmarirea penala la dispozitia organului de ancheta ce este de facut se ascund uni dupa altii,cei cu putere sa incerce sa schimbe ceva ca nu se mai poate multumesc..#-o:stunned:
Cel mai recent răspuns: irinu , utilizator 22:22, 30 Septembrie 2010
Plangere impotriva rezolutiei procurorului.
Am depus aceasta plangere, dar daca ati vedea rezolutia probabil ati crede ca traim in tara tuturor posibilitatilor unde insusi procurorul incalca hotarari judecatoresti si face puneri in posesie. :stunned:
Inaintati memoriu la Procurorul general al Romaniei
Multumesc. Am facut si acest lucru dar de acolo sa intors tot la parchetul la care am facut aceasta plangere cerand sa fie solutionat deci banuiti cum o sa fie solutionat probabil am sa incerc si posibilitatea de a ajunge la vreo televiziune si a face totul public,poate atunci cei care au putere in acesta tara vor face ceva alfel nimic nu cred ca se va rezolva.
Totul pleaca de la organul de ancheta ,depinde de cercetarea pentru care si-a dat interesul sau dezinteresul sa o faca.Eu am avut o problema am intrebat pe domnul procuror cum se desfinteaza unele articole ale codului penal care au fost trecute cind sa inceput cercetarea penala si mi-a raspuns ca totul depinde de organul de ancheta caci el da raportul la parchet.Ca de asta e pus sa faca cercetari.Daca organul de ancheta a mistificat sau a ascuns adevarul in raportul facut catre parchet de aceea si parchetul a respins plingerea .Sau vinovatii au relatii suspuse care ii ajuta sa comita infractiunii pentru care nu raspund in fata legii. Daca faci plingere la urma in instanta iti resping plingerea, ca de nu te pui cu procurorii sa cred prea corecti in ultimul timp favorizind zeci de infractorii.Poate Procurorul general ne poate ajuta dar cum sint apele tulburi peste tot mi-e ca murim cu dreptatea in mina caci la noi coruptia e in floare .

Alte discuții în legătură

Constituire ca parte civila in penal respinsa flamingo flamingo Am depus plingere impotriva rezolutiei procuroruluide netrimitere in judecata (art .278 ,ind.1c.p.p).Fiind parte vatamata am dorit sa ma constitui parte civila ... (vezi toată discuția)
Plangere politie si parchet Tavi_Man18 Tavi_Man18 Buna seara am facut o plangere la politie si in prealabil si la parchet au trecut 30 zile si nu am primit nici un raspuns simt o oarecare tergiversare asupra ... (vezi toată discuția)
Plangere penala fara raspuns roxanam79 roxanam79 Buna am si eu o problema daca se poate sa ma ajutati am facut o plangere penala la parchet privind distrugere,incalcarea dreptului de proprietate,organul de ... (vezi toată discuția)