avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este normal?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este normal?

Buna ziua este normal ca doua saptamini sa muncesc schimbul 3 deoarece noii angajati nu fac fata .
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 23:59, 24 August 2012
Depinde cum este facuta repartzarea programului dvs in c.i.m. sau cum este organizata aceasta repartizare la nivel de unitate ...
sunt operator cablaje ,lucrez la program de 8 ore ,in trei schimburi
Daca asa aveti trecut in c.i.m., atunci acesta trebuie respectat ...consider ca angajatorul va trebui sa obtina acordul dvs pentru modiifcarea turelor dvs...
de aceea nu mi s-a parut corect, saptamana asta sunt schimbul 3 ,iar saptamana viitoare din nou schimbul 3 ceea ce nu mi se pare normal si din cate stiu eu nu prea au voie s-ar putea face ceva in acest sens.
Doar sa sesizati ITM-ul cu privire la acest aspect ...

Alte discuții în legătură

Program de lucru abuziv dry dry va rog sa-mi spuneti ce se poate face daca: -de 6 saptamini lucrez cu echipa mea (6pers. din 70), doar in schimb de dupamasa(h:13-21). -in aceasta saptamina: ... (vezi toată discuția)
Test evaluare la locul de munca lumifatu lumifatu zilele trecute seful direct mi-a inmanat trei foi A4 care contineau 22 de intrebari la care trebuia sa dau raspunsul corespunzator, avand ca timp de rezolvare, ... (vezi toată discuția)
Semnare contract ContSters278324 ContSters278324 Buna ziua. Am o reala problema... Am semnat un contract cu o firma , si la interviu mi sa spus ca voi lucra de noapte , foarte sigura pe ea operatoarea de ... (vezi toată discuția)