avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... credit la BRD
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

credit la BRD

Buna ziua,tatal meu a luat un credit de la BRD,pe care nu a apucat sa il mai restituie pt ca in iunie ,anul trecut a decedat.Acum cei de la BRD o suna pe mama si ii spun ca daca nu ii restituie ,o sa ii ia casa. Casa e pe numele amandourora,ei nefiind casatoriti legitim,i-au spus ca nu conteaza,atata timp cat are mostenitori. Ar trebui mama sa-si faca griji? Sfatuiti-ma va rog frumos.... Va multumesc
Cel mai recent răspuns: corasa , utilizator 16:12, 29 August 2012
Prin moarte nu se sterg datoriile contractate in timpul vietii. Daca ar fi asa, toti am face credite la batranete, ca sa se bucure urmasii nostri de bani si sa nu mai plateasca nimeni. Situatia este corect descrisa de cei care au raspuns mai sus: mostenitorii acceptanti sunt datori sa ramburseze creditul, daca nu se executa bunurile cu care a fost garantat creditul, in orice mana s-ar afla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire sot si copil dintr-o alta casatorie Ppa Ppa Am o situatie spun eu un pic speciala si as dori sa stiu care sunt drepturile fiecaruia in cazul decesului sotului pentru a evita orice fel de hartuire in ... (vezi toată discuția)
Drept mostenire locuința ipotecata si alte bunuri carinan carinan Se da următoarea situație: un domn căsătorit a decedat. Nu a avut frați sau surori, tatăl a decedat. Are numai mama, soție si multi unchi, mătuși si ... (vezi toată discuția)
Executate silită între bancă (bancpost) și moștenitor cu acte în regulă... antoniofacaldo antoniofacaldo Am o rugăminte la dvs.dacă mă puteți ajuta cu un raspuns profesionist: speța este în felul următor: părinții mei au decedat mama în ian.2011 și ... (vezi toată discuția)