Buna seara! As avea cateva nelamuriri si sper ca un consultant sa ma ajute in aceste privinta! Am 2 cunostinte care vor sa plece in austria printr-o agentie intermediara din romania ( este agentie recrutare forta munca in strainatate). Ce-i intereseaza pe respectivii sunt pasii de urmat in acest proces, asta pt a evita o eventuala "teapa". Tb sa vada dc agentia este inegistrata la itm sau nu stiu. Va rog mult dati-mi toate detaliile referitor la acest lucru cu plecatul in strainatate. Ast rasp Dvs cat se poate de repede ! Multumesc anticipat
[Editat] o tzeapa esti oricand predispus sa o incasezi din romania cu firmele de plasare in sensul ca nu este niciodata suta la suta ce se spune .o puteti verifica si daca ai semnat contractul nu prea mai ai sanse sa ti recuperezi pagubele decat daca ii dai in judecata si iti pui si tu clauze in contract ceea ce este posibil sa nu ti se dea voie. [Editat] cautati pe google parerile oamenilor pe forum despre firma respectiva. mult succes si intelepciune!
[Mesaj editat - pe forum se discuta ideea, nu persoana fizica/juridica, prin urmare nu are relevanta denumirea firmei]
Contract in germania
pamina
buna seara as avea si eu o intrebare,stie cineva vre-o firma serioasa care duce oameni la munca in strainatate?am luat legatura cu mai multe firme si toate zic ... (vezi toată discuția)