Buna ziua! Am rugamintea sa ma lamuriti in legatura cu o problema legata de intoarcerea la vechiul loc de munca, dupa terminarea concediului de ingrijiri copil, dupa cum urmeaza: eu am terminat CIC pe 24.08.2012 si dupa cum am citit in lege, trebuie sa ma intorc la vechiul loc de munca, in ziua lucratoare urmatoare zilei in care copilul a implinit varsta de 2 ani, iar mie mi s-a spus de la locul de munca ca nu e problema daca mai amanam cateva zile, in sensul sa incep de la 1 septembrie, ca sa fie inceput de luna.
Intrebarea mea este daca pot aparea probleme legate de acest lucru, in sensul ca de la terminarea CIC-ului si pana la inceperea serviciului sunt 5 zile lucratoare in care "voi sta pe bara"! Multumesc!
S-ar putea ca cele 5 zile nelucrate sa vi le considere nemotivate si asa sa aiba motiv sa va dea afara.
Va sfatuiesc sa va prezentati luni la lucru. Sper ca ati depus la angajator cererea de revenire din CCC cu data de 27 august, daca nu mergeti cu cererea si depuneti-o la prima ora.