avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturile utilizatorului (utilitati)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturile utilizatorului (utilitati)

Furnizorul de gaze are dreptul sa decida unilateral desfacerea unei instalatii de utilizare a unui proprietar(-proprietar al imobilului si al instalatiei actuale de utilizare)?
Daca da, in ce situatii?
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 17:58, 25 August 2012
Depinde de societate si de tipul de contract de furnizare (desi ar cam trebui sa fie toate la fel ...) - in general, pentru neplata facturii
Pentru EON (punctul 9):
[ link extern ]

Daca veti cauta pe Google, veti gasi si pentru ceilalti furnizori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca stie cineva de ce o firma de gaz cum este e-on(autorizata sa furnizeze servicii de gaz), nu rezolva pana la capat(cum ar fi civilizat si normal) o problema de interventie tehnica in incinta unui imobil? radukam radukam De ce o firma de gaz cum este E-ON(autorizata sa furnizeze servicii de gaz), nu rezolva pana la capat(cum ar fi civilizat si normal) o probleme de interventie ... (vezi toată discuția)
Ramas fara gaze luciano39ok2007 luciano39ok2007 Locuiesc intr-o scara de bloc cu 24 de apartamente ,22 dintre acestea sunt racordate la o noua teava de gaze si au contoare individuale ,am ramas doar eu si cu ... (vezi toată discuția)
Debransare simona99 simona99 Buna ziua, aduc in discutie urmatoarea problema: - am cumparat un apartament intr-un imobil cu 2 etaje, la etajul 2, si doresc sa-mi instalez o centrala de ... (vezi toată discuția)