avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare autoturism

Doresc sa achizitionez un autoturism care este inscris in Caras Severin.
Vanzatorul locuieste in Sibiu iar autoturismul este mostenit dupa decesul tatalui : are succesiunea facuta pe masina , precum si procura speciala ce ii da drept de vanzare al masinii(asa spune el) .
Ce trebuie facut sa nu am probleme si sa pot inscrie masina pe judetul meu(Valcea).
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:44, 26 August 2012
~ Conținut șters la cerere ~
adimromania a scris:

El nu trebuie sa o radieze din circulatie sa pot sa o inscriu eu?


Se radiaza automat cand va prezentati dvs sa o inscrieti in circulatie in oras la dvs. Ce va trebuie e contractul de vanzare incheiat cu proprietarul si certificatul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare autoturism ContSters252159 ContSters252159 Doresc sa achizitionez un autoturism care este inscris in Caras Severin. Vanzatorul locuieste in Sibiu iar autoturismul este mostenit dupa decesul tatalui : ... (vezi toată discuția)
Radiere masina! darkone darkone Buna seara, Am si eu o problema cu o masina pe care am cumparat-o in luna mai anul acesta cu un contract de vanzare-cumparare, dupa 2 zile masina nu a mai ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare autoturism raulTM raulTM Buna ziua si LA MULTI ANI! Acum 3 luni am cumparat o masina cu contract de vanzare-cumparare si m-am inteles cu fostul proprietar sa ramana masina pe el,sa ... (vezi toată discuția)