In toate procesele deschise de fostul (program vizita minor, ordonante) am fost acuzata de reavointa si ca-i "sabotez" relatia cu copilul. De fapt, toate actiunile le-a motivat asa.
In general, daca nu asta ar fi atitudinea parintelui la care se afla copilul, nu s-ar ajunge la astfel de procese. Deci rea vointa a fost si este pe undeva.
Eu nu i-am interzis niciodata sa vada copilul... Niciodata nu i-am interzis sa petreaca timp cu copilul, cand venea in tara.
In alta postare recunoasteti singura ca aveti o ordonanta prin care vi s-a impus un program pe care trebuie sa il respectati. Ati mai specificat, de asemenea, ca tatal vine la usa cu executorul si politia deoarece dv refuzati sa permiteti accesul la copil. De ce ar face astea daca ar avea acces la copil?
Conform legii 272/2004 relatiile intre copil si parintele necustodian se realizeaza in diferite modalitati. Legea nu prevede, asa cum de altfel, mi s-a precizat in acest forum, un standard exprimat in timp, ore, modalitati
.
De unde ati dedus dv ca legea nu prevede astfel de modalitati? La art. 15 din legea la care faceti referire scrie negru pe alb modalitatile in care se pot realiza aceste relatii:
a) intalniri ale copilului cu parintele ori cu o alta persoana care are, potrivit prezentei legi, dreptul la relatii personale cu copilul;
b) vizitarea copilului la domiciliul acestuia;
c) gazduirea copilului pe perioada determinata de catre parintele sau de catre alta persoana la care copilul nu locuieste in mod obisnuit;
d) corespondenta ori alta forma de comunicare cu copilul;
e) transmiterea de informatii copilului cu privire la parintele ori la alte persoane care au, potrivit prezentei legi, dreptul de a mentine relatii personale cu copilul;
f) transmiterea de informatii referitoare la copil, inclusiv fotografii recente, evaluari medicale sau scolare, catre parintele sau catre alte persoane care au dreptul de a mentine relatii personale cu copilul.
(2) Transmiterea informatiilor prevazute la alin. (1) lit. e) si f) se va face cu respectarea interesului superior al copilului, precum si a dispozitiilor speciale vizand confidentialitatea si transmiterea informatiilor cu caracter personal.
Atunci cum pot fi acuzata incontinuu de reacredinta ?
Simplu. Pentru cele expuse mai sus si tocmai pentru ca, dupa cum dv insiva afirmati:
Nu sunt insa de acord si nici nu am fost, ca acest om... sa ia copilul ......
.
Prefer intalnirile in locuri publice, pentru siguranta
Daca ar fi fost asa, nu s-ar mai fi ajuns in instanta si cu atat mai putin la stabilirea unui program pe calea ordonantei, politie si tot tacamul.