Am o firma ce nu a avut niciodata activitate dar care a strans datorii (impozitul forfetar). Intrebarea mea este ce ar trebui sa fac pentru a o desfiinta? Cei de la ANAF nu m-au lamurit spunandu-mi ca intai trebuie achitate datoriile si apoi facut nu stiu ce demersuri. Dorinta mea ar fi sa o inchid si sa achit sumele esalonat. Va multumesc pt. eventualele raspunsuri.
Mai intai trebuie sa achitati datoriile de la ANAF tot sau esalonat dupa care o puteti inchide. Invers nu se poate....
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Firma cu datorii
irinalucaci
Buna. Am o firma pe care nu am avut activitate si am datorii la stat, mentionez ca cea mai mare parte a datoriei este din impozitul forfetar si penalizari, ... (vezi toată discuția)
Desfiintare firma!
eche
Am o firma infiintata in 2008 fara activitate inca de la inceput si vreau sa o desfiintez. Acum am aflat si eu de taxa forfetara, suntem in luna iunie si sa ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.