avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... recuperare acte auto
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

recuperare acte auto

buna ziua
cu respect cer si eu un punct de vedere legal cu privire la recuperarea unei carti de indentitate la un autoturism achizitionat din germania pe 28.07.2012.
dealerul respectiv a mentionat in contract ca acest act il va trimite prin curierTNT-Expres, aspect ce i-a mentionat si cumparatorului ca il va trimite cand se va intoarce proprietarul autoturismului din vacanta, adica pe 30.07.2012.
situatia prezenta:
1. actul respectiv nu l-am primit nici acum;
2. in romania nu putem lua nici numere provizorii fara acest act;
3. contactati telefonic, cu greu au acceptat sa converseze in engleza, spunand ca il va trimite saptamana viitoare, trecand totusi aproape 30 de zile de atunci, actul nefiind trimis;
4. mai nou, refuza sa mai raspunda la telefon, dar, refuza sa mai converseze in engleza, inchinzand telefonul brusc.
Cine ma poate ajuta in vreun fel, ii multumesc din inima, sunteti singurii unde as putea primi un raspuns cat de cat legal.
cu respect!

Cel mai recent răspuns: stefan66 , utilizator 21:23, 25 August 2012
dc ai contractul dute prima data la politie si vezi dc poti sa depui plangere pt inselaciune impotriva lu ala,apoi consulta un avocat!
ok, am contractul, talon si talonul masinii,
da la politie am trimis azi o petitie detaliata
da m-am gandit si eu la un avocat.
ma gandesc sa sesizes si Asociatia Internationala a Politistilor poate resolv ceva.
un avocat credeti ca ar putea rezolva situatia, ce pasi ar urma cand el este in germania, asa as cere si daune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intelegere telefonica cu firma neserioasa de transport auto pe platforma GeorgeLaz GeorgeLaz Buna ziua, In luna iulie, in urma mai multor conversatii telefonice cu aceeasi persoana de la o firma de transport auto international(din RO), am planuit ... (vezi toată discuția)
Ajutor dodyalfaed dodyalfaed Buna ziua, nu stiu daca am nimerit tematica forumului, dar nu cunosc domeniul prea bine. Problema este urmatoarea: am cumparat de la firma A un autoturism, ... (vezi toată discuția)
Contract telefon persoana juridica liveomars liveomars Buna ziua, Sunt persoana juridica, am primit o oferta pt. un abonament la telefon cu 2 sim-uri si un telefon gratis (oferta trimisa prin sms), am semnat ... (vezi toată discuția)