In luna iulie, in urma mai multor conversatii telefonice cu aceeasi persoana de la o firma de transport auto international(din RO), am planuit pe baza unei programari sa imi ridice masina din UK la o anumita data din luna august (masina inscrisa in Romania).
Fiind sigur ca se tin de promisiune mi-am rezervat bilet de avion la o zi dupa data stabilita sa o ridice pentru a putea inmana cheile si actele.
In schimb primesc un telefon cu o zi inainte sa plec ca o sa mai intarzie cateva zile...am discutat si am hotarat impreuna ca eu sa trimit cheile si talonul din Romania la o adresa din Oradea dupa care ei imi aduc masina din UK.
Se fac 3 luni si masina nu mi-a fost adusa, am luat legatura cu un fost vecin din Anglia si mi-a spus ca masina nu mai este la fosta mea resedinta temporara.
Cel mai probabil a fost luata de primarie ori furata chiar de cei carora le am trimis cheile si talonul.
Intrebarea mea este, imi pot recupera din banii pierduti(costul masinii + multe haine,bagaje, cadouri care erau in portbagaj) de la firma de transport respectiva doar pe baza conversatiei telefonice? ( nu am platit nimic pana acum, dar paguba este de cel putin 1500 lire)