avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intelegere telefonica cu firma neserioasa de transport ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intelegere telefonica cu firma neserioasa de transport auto pe platforma

Buna ziua,

In luna iulie, in urma mai multor conversatii telefonice cu aceeasi persoana de la o firma de transport auto international(din RO), am planuit pe baza unei programari sa imi ridice masina din UK la o anumita data din luna august (masina inscrisa in Romania).
Fiind sigur ca se tin de promisiune mi-am rezervat bilet de avion la o zi dupa data stabilita sa o ridice pentru a putea inmana cheile si actele.
In schimb primesc un telefon cu o zi inainte sa plec ca o sa mai intarzie cateva zile...am discutat si am hotarat impreuna ca eu sa trimit cheile si talonul din Romania la o adresa din Oradea dupa care ei imi aduc masina din UK.
Se fac 3 luni si masina nu mi-a fost adusa, am luat legatura cu un fost vecin din Anglia si mi-a spus ca masina nu mai este la fosta mea resedinta temporara.
Cel mai probabil a fost luata de primarie ori furata chiar de cei carora le am trimis cheile si talonul.

Intrebarea mea este, imi pot recupera din banii pierduti(costul masinii + multe haine,bagaje, cadouri care erau in portbagaj) de la firma de transport respectiva doar pe baza conversatiei telefonice? ( nu am platit nimic pana acum, dar paguba este de cel putin 1500 lire)
Cel mai recent răspuns: GeorgeLaz , utilizator 15:25, 30 Octombrie 2016
La o prima vedere conform celor relatate ar trebui sa câștigați procesul.
Va trebui însă dovedit în instanta tot ce susțineți.
Multumesc pentru raspuns.
Sa dovedesc conversatiile telefonice si ca masina a fost casata de primarie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul gresit indemnizatie copil S.Gheorghe S.Gheorghe Buna. Azi am primit decizia in legatura cu suma ce urmeaza sa o primesc lunar pt. indemnizatie. Voi incerca sa fiu cat de scurt si precis. Copilul s-a ... (vezi toată discuția)
Permis luat si dosar penal pentru ca am tractat o rulota din uk neinmatriculata luygi3 luygi3 buna. va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi. de curand am venit din anglia pana acasa, cu o rulota, eu fiiind stabilit acolo, masina inmatriculata ... (vezi toată discuția)
Ti se poate perchezitiona masina(fara mandat) , daca este facuta o sesizare impotriva ta!!! aurel_m aurel_m Unui prieten i s-a \"scotocit\" prin masina, atat in portbagaj, cat si in restul masini de catre politie fara, mandat de perchezitie, doar in baza unei ... (vezi toată discuția)