avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... WC in curte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

WC in curte

Locuiesc la casa.In curte suntem 2 proprietari si un chirias.In curte se afla doua toalete , una a maea , una a celuilalt proprietar.Eu nu folosesc toaleta din curte deoarece am si in casa.Celalalt proprietar nu are toaleta in casa, deci este folosita cea din curte.Problema mea este ca toaletele se alfla la aproximativ 2 m de geamul meu si acum vara elimina um miros pesilential deoarece toaleta este folosita dar de cativa ani nu a fost curatata.Celalalt proprietar nu este acasa de cativa ani si are o chiriasa( care mai nou este doar administratoare ,dar care doarme acolo)si nu vrea sa curete toaleta.
Ce pot face ????? Vara nu pot deschide geamurile si as vrea sa-mi desfiintez partea mea de toaleta , dar din pacate mizeria s-a scurs si in toaleta mea.Din puct de vedere juridic ce pot face????
Cel mai recent răspuns: izu , utilizator 14:18, 26 August 2012
Daca dejectiile au patruns si in tualeta dvs apelati la serviciile vidanjorilor
Juridic ,asupra tualetei celuilalt proprietar nu puteti ridica pretentii,eventual daca amiabil acesta nu intelege sa asigure minimum de curatenie ,aveti dreptul sa sesizati oficial autoritatea de sanatate publica
Si cine plateste curatarea toaletei ,eu ?si cale amiabila nu o sa fie ca am tot vorbit de un an si ceva si nu s-a intamplat nimic.Deci care este solutia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiile comune si vecinii atakiki atakiki Buna ziua, Puteti sa-mi suneti cum poate fi reglementata situatia spatiilor comune intr-un imobil cu putini proprietari care nu reusesc sa se inteleaga ... (vezi toată discuția)
Obligatiile locatarilor de apartamente la bloc bonitza bonitza Buna ziua, Locuiesc intr-un apartament de la bloc, etajul 1. Proprietarul apartamentului de la etajul 2, (apartamentul de deasupra) nu locuieste in el, ... (vezi toată discuția)